Nedelja 19. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Nedelja 08.06.2014.
12:28
Beta A
Šef francuske diplomatije Loran Fabijus izjavio je danas da evropske zemlje nisu spremne da prime Ukrajinu u Evropsku uniju (EU).
Nedelja 08.06.2014.12:30
Мало је фашиста у ЕУ, па треба још! Били би ви спремни за Украјину да није Свете Русије! Јадни сте, народ гине због ваших игара!
Nedelja 08.06.2014.13:04
Radi se o financijama, ne o fasistima ili necem drugom. Vecina "politickih" problem unutar EU je usko povezano s finansijama- vecina bogatijih zemalja EU je na nekoj vrsti poledice, pa im nikakvi izdaci ne odgovaraju- pokusavaju da smanje doprinos ka EU i siromasnijim clanicama. I to je sve ocigledno duze vremena, tako da sam bio zaprepascen samim evromajdanom i odgadjajima vezanim za to- koliko glupi su morali biti da ne vide da im se jednostavno citavo ova situacija nece nikako isplatiti, jer EU im nece "iskesirati" na ruke. Svoje probleme su trebali resavati sami, bez kvarenja odnosa sa Rusijom i bez nasilja. Janukovic i njegova klika jest bila korumpirana do balcaka, ali sad je jos gore
Nedelja 08.06.2014.14:43
Prije svega, sve je bilo uprto protiv Rusije, ne bi li se Putinu i njegovoj ekipi napravilo kakvih šteta!!! STRAŠNO, koliko novca, energije i umješnosti je uloženo do danas da Putinu naruše imidž i pretvore ga u kakvog dželata....
Nedelja 08.06.2014.13:11
Сада сви већ виде, зашто се борила Украјина: за своју СЛОБОДУ, а не за ЕУ, како се овдје мјесецима ширила лаж против Украјине, да ће је заробити "ЕУ зликовци", учинити од ње колонију (а она управо од тога бјежи из Русије). Украјина ће ускоро бити лидер Европе (чак јача и од Њемачке) са свим својим ресурсима (не рачунајући Русију) ово је најбогатија земља, чији су представници сво ово врјеме и говорили: да њих не занима, ни УША, ни Русија, нити ЕУ, она је довољна сама себи и само паметном (не вазалском) политиком може бити, постати и опстати независна и самостална.
Nedelja 08.06.2014.13:44
Zamisli TU DIVNU TIŠINU koja bi nastala na plavoj PLANETI, kada bi amebe kao ti pisale tj. govorile SAMO o ONOME što ZNAJU i RAZUMEJU i naravno kada ne bi DROBILE providne i nesuvisle LAŽI.
Nedelja 08.06.2014.16:39
Jesi li ti tzv Bizdo i Sale 011? Znam coveka, Srbina po prezimenu Bizdo, znas li sta to uopste znaci? Ovakav dirljvo pateticno pisanje je svojstveno samo nekima na sajtu, istima. O tzv slobodi, ciju velicinu odredjuju ambasade. Oni su toliko magnetisani ovim sajtom da su ili agenti koji svojim pisanjem samo pojacano deluju u pravcu Rusije ili strasno vole jusgoslavenstvo, pa pokusavaju ponovo da stvore novo regionalstvo na nagovor anglaoamerickih ambasada koje ih placaju. Samo da bi bili sta dalje od Rusije, obecali bi ne samo jedinstvo sa onima koji su klali po Balkanu, nego i sa onim slavenima-slugaima-koljacima u sluzbi Vatikana koji su isto radili i na istoku i severu Srednje Evrope.
Nedelja 08.06.2014.20:41
Ti kao da pricas o nekoj drugoj Ukrajini- ali ova Ukrajina nece biti nezavisna i nece stati na svoje noge poprilicno duga (ako ikad i stane). Takodje kad se vidi ko vodi glavnu rec, moze se reci- ".pisi propalo". I trebalo bi jako mnogo finansija da bi Ukrajina stala na noge, medjutim niko nema ba tolike resurse a takodje ni drugima ne odgovara jaka Ukrajina, a pogotovo ne Nemcima, citav danasnji sistem otprilike podseca na one parazite na drvecu koji se hrane i crpe iz drveta i zbog kojih drvo nemoze da se dobro razvije- ali s druge strane ti paraziti ne unistavaju potpuno svoju zrtvu jer onda ne bi imali sta i odakle da crpe. Ukrajina je mogla da bude nezavisna, ali su lose proigrali
Nedelja 08.06.2014.12:33
EU ZLIKOVCI su spremni sada i odmah da OPLJAČKAJU UKRAJINU DO GOLE KOŽE . Njiovoj pljačkaškoj brutalnosti nema kraja a sve pod imenom "demokratija" .
Nedelja 08.06.2014.14:23
A gde da je prime. Pa evropa se raspada bas kao i Ukrajina, mozda u savez raspadnutih EU.
Nedelja 08.06.2014.18:12
Fabius, je bio medju najvecim srbomrzcima tokom ovog zadnjeg rata. U jednom momentu je na francuskoj televoziji rekao: les ordures serbes (srpska djubrad). Isli smo,neznam koliko puta u soc. partiju da ga sretnemo, ali su uvek krio. Njega francuski gradjani vise ne mogu ni da vide. Ali....

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)